STC de opleider in en om de haven

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Het STC is de grootste opleider in Nederland voor scheepvaart-, logistiek-, transport-, procesindustrie- en havenvakmensen. Van vmbo en mbo, tot hbo, master en trainingen.

Bij het STC vmbo college leren leerlingen van een team met vakspecialisten een toekomstgericht vak. Op school helpen we ze bij het ontwikkelen van talenten, zelfvertrouwen en vakmanschap. We hebben een sterke verbinding met de haven en hebben met onze schoolgebouwen een veilige plek gecreëerd waar leerlingen met de nieuwste materialen en technieken kunnen werken.

Het STC mbo college is de mbo-opleider voor iedereen die later aan de slag wil in de wereld van scheepvaart, transport, haven, logistiek, scheepsbouw of procestechniek. We leiden studenten op voor verantwoordelijke en goedbetaalde banen. Bij ons staat leren door ervaring centraal, met praktijklessen in innovatieve faciliteiten en simulatoren die aansluiten bij hun toekomstige beroep. We bieden een breed scala aan gespecialiseerde mbo-opleidingen met goede carrièreperspectieven in binnen- en buitenland.

Het Rotterdam Mainport Institute is een samenwerking tussen STC Group en Hogeschool Rotterdam. Hier bieden we technische hbo-opleidingen en een master aan die aansluiten bij de nationale en internationale scheepvaart- en transportsector en het havenindustriële complex. Met up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en gekwalificeerde docenten streven we naar hoogwaardige opleidingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de sectoren en de arbeidsmarkt.

STC Next is de opleider in de maritieme industrie en biedt cursussen voor professionals in de haven. Van scheepvaart, transport en offshore tot gevaarlijke stoffen. We bieden cursussen aan op onze leslocaties, incompany en online, zodat professionals altijd klaar zijn voor de veranderende sector. Altijd én overal, een leven lang.

Bezoek ons op het onderwijsplein aan de Westerkade, waar je onze opleidingsschepen Ab Initio en Stormmeeuw kunt ontdekken. Tot dan!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.