Skadi Kramer Rotterdam Harbour Races

De Rotterdamse Studenten Roeivereniging Skadi is in 1926 opgericht. Op Skadi staat roeien hoog in het vaandel. Of je nu recreatief wil gaan roeien of wedstrijdroeien, de vereniging brengt de Rotterdamse studenten en oud-studenten bij elkaar.

Op Skadi tref je roeiers die uitkomen op nationale en internationale wedstrijden, echte topsporters dus! Skadi organiseert en is een belangrijke partner van de Kramer Rotterdam Harbour Races.

Op 8 september 2019, vindt de vierde editie van de Rotterdam Harbour Races plaats, er zal worden geroeid in een van de oudste havens van Rotterdam: de Rijnhaven! Naast de sprints in de Rijnhaven zal er dit jaar wederom een coastal rowing wedstrijd op de Maas worden georganiseerd. Het wordt een onvergetelijke ervaring om tussen de oude pakhuizen en modern skyline van deze wereldstad te roeien!

De Kramer Rotterdam Harbour Races zijn een spektakel die je niet wil missen! Kom langs en geniet van een hapje en een drankje onder het genot van heerlijke muziek. Het event is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen, jong en oud, is welkom om te kijken naar de spannende races en op deze unieke manier de haven te ontdekken!