Aqua Mobility BV

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

Schiller Waterbike is onderdeel van Aqua Mobility BV; exclusief distributeur van de Schiller Waterbike in West-Europa. Dit bedrijf is opgericht door de geboren en getogen Rotterdammers; Harrison en Wesley dos Santos met als doel om het leven op een blauwe planeet te verbeteren.

Met ruim een miljard ‘normale’ fietsen op de planeet besloot Jessica Schiller in 2013 dat het tijd was om de minder bereisde wegen te verkennen. Zij werd de eerste persoon in geschiedenis die over de San Francisco Bay en de Hudson River fietsen over het water.

Acht jaar later is Schiller dé specialist op het gebied van duurzame mobiliteit over het water. De Schiller Waterbike wordt gezien als de meest Instagrammable en ‘Lamborghini’ onder de waterfietsen. Het heeft de karakter en kwaliteit van een racefiets, maar het gemak en comfort van een gewone fiets.

Een van onze doelstellingen is om het perspectief van mensen te vergroten op het gebied van duurzame mobiliteit over het water. Wij willen mensen kennis laten maken met sporten op het water in en om Rotterdam om hen daardoor de stad vanuit een ander hoek te leren kennen.

Rotterdam zwemt in het water en is op het gebied van mooi buitenwater rijkelijk bedeeld. Geen enkele andere stad in Zuid-Holland heeft zoveel open water. Sporten op en in het water is fijn voor jong en oud, gezond, leuk, ontspannend, verfrissend, gezellig, avontuurlijk en nog veel meer. Kortom, actief zijn op en in het water is zeer veelzijdig.

Fietsvaren op de Schiller Waterbike biedt een mooie uitdaging om zowel kinderen als volwassenen vertrouwd te maken met een sport en om daarbij de veiligheid voor hen in een waterrijke omgeving als Rotterdam te vergroten.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.