Saybolt Nederland B.V.

Inspectiebedrijf met ambitie – Saybolt Nederland B.V. is een onafhankelijk inspectiebedrijf met kantoren en laboratoria in Amsterdam, Europoort, Botlek, Vlaardingen en Vlissingen.

Sinds 1997 zijn wij een divisie van het internationale Core Laboratories. Binnen Saybolt Nederland werken in totaal 375 mensen om onze ambitie dubbel en dwars waar te maken: de beste zijn in het vakgebied van inspectie. Om dat te bereiken investeren we onder andere veel in technologie, zoals iPads met innovatieve apps en eigen software voor rapportages. Wat ons bedrijf kenmerkt is verbondenheid. Dat zie je terug in de loyaliteit van onze medewerkers en de waardering voor ieders werk. Daarnaast hebben mensen bij ons veel invloed op het verloop van hun carrière. Laat zien dat je het belang van het werk begrijpt en dat je wilt groeien door hard te werken. Bij Saybolt krijg je daar ruime ondersteuning voor terug!

In opdracht van andere bedrijven inspecteren wij vloeibare bulkproducten (zoals ruwe olie) tijdens op- en overslag. Wij bieden onze klanten zekerheid over de hoeveelheid en de kwaliteit van het aangekochte product. Dat wat er op papier staat moet er immers ook daadwerkelijk zijn. In het gehele inspectieproces speelt iedereen in zijn of haar functie een belangrijke rol. We zijn alert, houden de omgeving in de gaten en steken allemaal graag de handen uit de mouwen. Zo bieden we onze klanten iedere dag toegevoegde waarde.