Rotterdam The Hague Airport

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Met jaarlijks twee miljoen passagiers heeft de luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van passagiersbeleving, maar ook verduurzaming, innovatie, en verbinding met de regio.

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van verduurzaming, innovatie, passagiersbeleving en verbinding met de regio. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via onze luchthaven naar meer dan 50 Europese bestemmingen voor hun zaken- of privéreis. Daarnaast heeft Rotterdam The Hague Airport ook een belangrijke maatschappelijke functie als regionale uitrukpost van de trauma- en politiehelikopter.

Maar we doen meer dan alleen het faciliteren van luchtvaart. We zijn ook een werkgever, opleider, innovator, verbinder en businesspartner. We geloven in een duurzame toekomst waarin we kunnen blijven vliegen. Onze doelstelling is om in 2030 volledig afval- en CO2-emissievrij te zijn in onze terminal en de grondgebonden activiteiten op het platform. Daarnaast speelt RTHA een belangrijke rol in het aanjagen van de verduurzaming van de luchtvaart zelf. Als proeftuin voor innovatie faciliteert RTHA het luchthavengebied als demonstratie- en testlocatie voor nieuwe duurzame ideeën en oplossingen. Bijvoorbeeld voor vliegen op waterstof. In onze tent op de Willemskade laten we je zien hoe dit in zijn werk gaat: van haven naar luchthaven.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.