River Cruise Rotterdam

Actief op

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Bekijk programma

Stap aan boord voor een rondvaart op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. Je vaart onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Ben je geïnteresseerd in de havens van Rotterdam? Dan is de speciale 1,5 uur havenrondvaart een must-do! Een live guide je alle ins en outs vertelt over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden. De vaart start in de Parkhaven onder de Euromast. We passeren de Sint Jobshaven, de Waalhaven, de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij met o.a. de Onderzeebootloods, de Maashaven met het bekende cruiseschip ss Rotterdam, de Rijnhaven met Hotel New York waar vroeger de Holland Amerika Lijn gehuisvest was en nog een stukje langs de skyline.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.