Randstad – uitzenden & vaste banen

Actief op

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
Bekijk programma

Al 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt al ruim 60 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Wij gaan daar graag met je over in gesprek. Dat is onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen. Als echte ondernemer luisterde Goldschmeding naar zijn klanten, naar zowel het bedrijf als de kandidaat, en nam hij de tijd en moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan.

De wereld van vandaag is veel sneller en diverser. Toch vindt Randstad het belangrijk dat jij jezelf kan zijn, want je beste zelf kunnen zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Of je nu bij, met of voor ons werkt, binnen Randstad zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt. We behandelen iedereen gelijkwaardig, hoe verschillend we ook zijn.

Bezoek website

Bijzonderheden

Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.