Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Mourik maakt morgen

Mourik, wereldspeler en familiebedrijf in één. Vandaag de dag bouwen wij aan duurzame infrastructuur, de energietransitie en een schone, circulaire industrie. Wij zijn een bedrijf dat de maatschappij vormgeeft, vooruit helpt en bescherming biedt. Samen zijn wij Mourik en bouwen wij aan een betere wereld waarin alles mogelijk is.

In 1933 wordt familiebedrijf Mourik ingeschreven bij de KvK. Johannes Mourik gaat per fiets langs huizen in Groot-Ammers om elektriciteit aan te leggen. Kort daarna start de wegenbouwactiviteiten. Tijdens de watersnoodramp helpen wij bij het dichten van dijken. In 1957 starten de industriële werkzaamheden en werken wij mee aan de ontwikkeling van de havengebieden in Rotterdam en Antwerpen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een financieel gezond en solide bedrijf met meer dan 2.000 collega’s in binnen- en buitenland.

Mourik is een B2B en B2G-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten en utiliteitsbouw. Mourik biedt klanten in de publieke en private sector een multidisciplinair dienstenpakket als totaaloplossing. Mourik staat voor een gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Samen maken wij Mourik, gisteren, vandaag en morgen.

Bezoek website

Bijzonderheden

  • Wist je dat de mensen van Mourik ondernemend, innovatief, volhardend, betrokken en oprecht zijn.
  • Als je bij Mourik werkt is er heel veel mogelijk.
  • Wij zoeken altijd leuke collega’s om samen te werken aan duurzame infrastructuur en een schone, circulaire industrie.
  • Wij barsten van de duurzame innovaties zoals een graafmachine op waterstof.
  • Wij maken vandaag al fossielvrij asfalt.
  • Veilig werken staat altijd voorop bij Mourik!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.