Werken in de Rotterdamse haven

De Haven van Rotterdam. De meest dynamische plek van Nederland. Een knooppunt van internationaal transport, waar schepen komen en gaan. Bijna 400.000 mensen zijn voor hun werk afhankelijk van deze plek, dus het werk gaat altijd door! Laden … lossen … repareren … schoonmaken … sjorren … sjouwen … Het is geen plek voor watjes.

Hier werken de Helden van Rotterdam. ‘s ochtends vroeg … ‘s avonds laat … Je kunt op ze rekenen, want de Haven moet altijd door. Het zijn onze Helden die daarvoor zorgen!

Werken in de Rotterdamse Haven is een online platform dat wordt vertegenwoordigd door diverse havenbedrijven. Bedrijven met ieder een eigen expertise en een gezamenlijke passie voor de Rotterdamse Haven! Op ons platform maak je kennis met het werk en de opleidingsmogelijkheden van onze collega’s: de helden van Rotterdam. Van het reinigen en repareren tot het laden en lossen van containers. Niets is ons te gek!

Helden, hiero melden! Onder het mom van “ken nie besta nie”, laten onze helden je graag meer zien van wat zij doen in de haven. Hoe verloopt een werkdag? Wat maakt het werk leuk? En wat hebbie nodig om deel van onze havenfamilie te worden? Als je dat eenmaal weet, ben je binnen. Eerst lullen, dan poetsen.

Loop jij ook passie te hebben voor de Rotterdamse haven? Mooi, dan hebben we dat gemeen. Bezoek ons platform voor de laatste vacatures in de Rotterdamse haven en word ook een held!

Bezoek website

Andere activiteiten

Bekijk hier een fotoserie over de helden die werken in de Rotterdamse haven.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.