Machtig mooie opleidingen bij het STC

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

Anders dan anders, stoer en echt. Waar alles groot wordt aangepakt: met megaschepen en magazijnen, grote vrachtwagens en vliegtuigen, maar ook uitdagende planningen en internationale zakelijke deals. Indrukwekkende werelden die de basis vormen voor het succes van Nederland als handelsland. Werelden waar je straks een dijk van een baan vindt, met een goed salaris. Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor scheepvaart-, logistiek-, transport- en havenvakmensen. Van jong tot oud. Van vmbo en mbo, tot hbo, master en trainingen. Hier word je opgeleid voor machtig mooie beroepen.

Leren door te doen
We geloven bij het STC dat je het beste leert door te doen. Daarom hebben we eigen opleidingsschepen, een oefenfabriek en het grootste simulatorenpark van Europa waar je veilig vaardigheden kunt aanleren. Als je de theorie begrijpt, ga je oefenen in de praktijk.

Wat word ik straks?
Wij leiden kapiteins op voor de zeevaart, binnenvaart, visserij of waterbouw, maar ook technisch specialisten die gezamenlijk het schip naar de bestemming brengen. Procesoperators en onderhoudstechnici, die samen complexe installaties als waterzuiveringen en windparken draaiend houden. Medewerkers en teamleiders van magazijnen, warehouses en de haven, die samen de bezorging van duizenden pakketjes snel en veilig regelen. Supervisors die dit proces aansturen en zorgen dat er geld wordt verdiend. Maar ook commerciële onderhandelaars, die wereldwijde transportcontracten afsluiten.

Machtig mooie wereld in beweging
Stuk voor stuk vakmensen die dag in dag uit aan de slag gaan. Vanuit hun kantoor, vrachtwagen, schip, trein, magazijn of installatie. Om samen een machtig mooie wereld in beweging te brengen én te houden. Wil jij dat ook? Kom aan boord bij STC vmbo, mbo of hbo! Meer informatie vind je op: www.stc.nl.

Maak kennis met het STC. Wij zijn te vinden aan de Westerkade met onze stand en op zaterdag en zondag met een van onze opleidingsschepen. Tot dan!

 

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.