Boluda Towage Europe

Kotug Smit Towage > Boluda Towage

Wie is Boluda Towage?
Boluda Towage is een maritiem bedrijf dat gepassioneerd is in het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie van 650 jaar. Met een grote vloot sleepboten biedt ze ‘sleepdiensten op maat’ in Europese havens. Boluda Towage richt zich op de behoefte en verwachtingen van haar klanten en vult deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.

Sinds 1 augustus 2019 maakt Kotug Smit deel uit van Boluda Corporación Marítima. Onder de nieuwe naam Boluda Towage bieden ze nog steeds op maat gemaakte sleepdiensten in de belangrijkste Europese havens, waarbij ze altijd de behoeften van hun klanten voorop stellen en hen veilig de havens in blijven assisteren.

Integratie van Kotug Smit Towage naar Boluda Towage
Na de integratie in Boluda Towage kunnen we profiteren van de steun van een maritieme dienstverlener met een zeer sterke maritieme historie in de scheepvaart. Boluda Corporación Marítima werd opgericht in 1837. Het familiebedrijf begon haar havensleepactiviteiten in Valencia (Spanje) in 1920.

Tegenwoordig is Boluda Towage een van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig en exploiteert een vloot van meer dan 300 sleepboten in 90 havens in 15 landen van Europa, de westkust van Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.

Boluda Towage Europe
Boluda Towage Europe biedt op maat gemaakte sleepdiensten in grote havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze havens zijn belangrijke knooppunten waar schepen van over de hele wereld hun lading en passagiers meenemen of komen ophalen voor verder transport.
Boluda Towage Europe valt onder Boluda Towage Group; een van de wereldleiders in maritieme dienstverlening. Het bedrijf is wereldwijd actief in 90 havens in 15 landen in Europa, de westkust van Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.