KRVE Rotterdam Boatmen

De KRVE houdt zich bezig met nautische dienstverlening op het gebied van vast- en losmaken van zeeschepen.

Roeiers werken onder allerlei weersomstandigheden 24 uur per dag en 7 dagen per week, het gehele jaar door. Met een vlet varen wij naar het binnengekomen schip om daar, samen met de bemanning van het schip, de trossen op te pakken. Wij varen de tros naar de kant waar collega-roeiers zich over de tros ontfermen en vastmaken aan de afmeerconstructie.

Merwelands Shipyard Rotterdam is de huiswerf van de KRVE en opgericht om de vloot van de KRVE te servicen en vernieuwen. Maar ook voor nieuwbouw van jachten en werkvletten kun je bij Merwelands terecht. De werf is als één van de weinige gespecialiseerd in rondspantbouw.

ShoreTension is een innovatie van de roeiers dat trossen van zeeschepen continu op spanning houdt waardoor schepen, ook bij extreme weersomstandigheden, veiliger kunnen afmeren en maximaal kunnen worden geladen en gelost. ShoreTension wordt wereldwijd ingezet.

Bezoek website

Activiteit op Digital Port Day

 
De KRVE houdt zich bezig met nautische dienstverlening op het gebied van vast- en losmaken van zeeschepen. Dit onder allerlei weersomstandigheden 24 uur per dag en 7 dagen per week, het gehele jaar door.
 
Amy & Djimmy laten je kennis maken met de KRVE Rotterdam Boatmen.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.