Kloosterboer

Kloosterboer is een familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Ruim 4.700.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt het bedrijf toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, zuivel, aardappelproducten, vruchtensappen- en concentraten) in West-Europa.

Kloosterboer heeft zo’n 750 medewerkers. Naast 8 locaties in Nederland beschikt het bedrijf over een uitgebreid internationaal netwerk met vestigingen in o.a. Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Verenigde Staten, Canada en Zuid Afrika.

Als marktleider in de opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, wil Kloosterboer bijdragen aan het realiseren van een duurzame wereld door initiatief te nemen in duurzame ontwikkelingen. Dit is een belangrijke ambitie van onze organisatie en daarmee van onze medewerkers. In de praktijk zijn wij voortdurend bezig om de impact van onze activiteiten op het milieu te reduceren.