JRC | Alphatron Marine

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

JRC is een wereldwijd toonaangevende producent van maritieme elektronica, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van industrie-conforme producten. Alphatron Marine is een bekende leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordigt belangrijke industriemerken en is fabrikant van unieke aanvullende producten op het JRC-portfolio.

We blijven dicht bij onze klanten en richten ons op het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en producten om aan hun behoeften te voldoen en deze te overtreffen. Innovatie, flexibiliteit en toewijding zijn essentieel om een groeiend marktaandeel te verdienen in een concurrerende markt en zijn diep verankerd in het bedrijf. Daardoor zien we steeds meer complexe projecten met een hoge mate van integratie. Om deze projecten aan te kunnen, worden ons wereldwijde engineering- en projectmanagementteam en onze installatie teams bijgestaan door één van de meest geavanceerde engineering-softwarepakketten.

Onze intensieve samenwerking met scheepswerven en scheepseigenaren, samen met onze wens en passie om nog beter in te spelen op hun behoeften, vormden de basis van onze intern ontwikkelde productlijn. Om gelijke tred te houden met de steeds veranderende maritieme ontwikkelingen wordt er voortdurend en uitgebreid geïnvesteerd in zowel productontwikkeling als productmanagement.

https://www.alphatronmarine.com/nl/

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.