Jansen Recycling Group

Jansen Recycling Group is een van de grootste recyclers van ferro en non-ferro materialen in de Benelux. Met een team van 70 enthousiaste medewerkers wordt er hard gewerkt aan onze visie: “Werken aan een wereld zoals die bedoeld is”.

Dit betekent dat we een positieve impact willen hebben op de mens en het milieu. Onze kernactiviteit, het in de kringloop houden van waardevolle grondstoffen, is dat al, maar ook de wijze waarop we dit doen, is zo duurzaam en efficiënt mogelijk.

Onze activiteiten
Jansen Recycling Group koopt ijzer en metalen van de metaalverwerkende industrie, sloopbedrijven en schroothandelaren. Na het sorteren, verkleinen en verwerken van het materiaal wordt dit als secundaire grondstof geleverd aan staalfabrieken en smelterijen, wereldwijd. Daarnaast worden op de ontmantelingswerf te Vlaardingen regelmatig grote constructies gesloopt, denk hierbij aan scheepswrakken, oude (boor)platformen, transformatoren, bruggen en windturbines. Op onze werven is veel te zien! Denk aan grote machines, zoals overslagkranen, heftrucks, shredders etc. Maar ook grote voorraden schroot in allerlei soorten en maten en tevens de grootste schrootschaar van Europa.