Ingenieursbureau Rotterdam

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Het ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam is het technisch geweten van de stad en wil passende dienstverlening kunnen bieden waar de Rotterdammers op rekenen.

Het Ingenieursbureau Rotterdam bestaat al meer dan 170 jaar en beschikt over en enorme rijkdom aan technisch-historische kennis van Rotterdam. Elke keer als er in de stad gebouwd, afgebroken, gegraven of verbonden moet worden, is het belangrijk om te weten hoe dat wat er nu staat ooit tot stand is gekomen. En of we rekening moeten houden met speciale omstandigheden.

Als ingenieursbureau kennen we de stad door en door. We zien zowel boven de grond als onder de grond wat er speelt en ontwikkelen vandaag al de technische oplossingen voor zorgen. We koesteren onze jarenlange ervaring en staan tegelijkertijd open voor innovaties. Zo zetten we de woorden van onze partners en bestuurder om in praktisch uitvoerbare daden. We vinden het belangrijk om hierbij een band te hebben met de bewoners, ondernemers en bezoekers van onze stad.

De gemeente Rotterdam heeft een belangrijke rol in het functioneren van de Maasstad en de haven en het realiseren van woongeluk voor de inwoners. Zou bouwen we aan een sterke economie en een prettige woonstad maar ook voor een buitenruimte waar mensen graag in vertoeven. Hierbij kan de gemeente rekenen op een toonaangevend ingenieursbureau dat vanuit de techniek meedenkt over visies en beleidsvorming en ook in staat is de dromen te realiseren voor de stad van morgen.

Dit doen wij met vakmensen met een breed scala aan technische ingenieurs welke dagelijks bezig zijn met het laten functioneren van de stad en gesteld zijn voor het technisch hoogwaardig oplossen van de transities op thema’s zoals Energie, Duurzaam, Circulair en Digitalisering. Met elkaar bieden we technische oplossingen voor de stad waarmee we tegelijk technologische ontwikkelingen in de markt en binnen universiteiten stimuleren. Innovatie creëren en innovatie uit de markt gebruiken vinden we hierbij heel belangrijk.

Bezoek website

Bijzonderheden

 

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.