Hutchison Ports ECT Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal, beide gelegen op de Maasvlakte.

De terminals bieden rederijen 24/7 dienstverlening, waarbij service voorop staat. In nauwe samenwerking met de klant wordt elk schip snel en efficiënt gelost en geladen. ECT combineert hiervoor vergaande automatisering met de kennis en ervaring van meer dan 50 jaar vakmanschap.

Bij ECT zijn alle rederijen verzekerd van maximale aandacht. Direct aan de Noordzee beschikt ECT over 8 deepsea berths voor zelfs de allergrootste schepen van 20.000+ TEU. Deze kunnen hier onder alle omstandigheden, zonder beperkingen van tij of hinder van sluizen aanmeren. Lossen en laden gebeurt veelal met 6 tot 8 kranen tegelijk.

Bezoek website

Activiteit op Digital Port Day

 
Beleef containerterminal Hutchison Ports ECT Delta!
Ieder jaar is de excursie tijdens de Wereldhavendagen naar de Hutchison ECT Delta terminal erg populair! Weten wat er allemaal te zien en doen is? Kijk hier mee!
“THE CONTAINER CHANGED THE WORLD, ECT CHANGED THE WORLD OF THE CONTAINER” | Neem een kijkje op de terminal van Hutchison Ports ECT Delta en Euromax,
 
Kijk mee op de Hutchison Ports ECT Delta & Euromax Terminals!
 
Een terugblik op de excursie bij de Hutchison ECT Delta terminal tijdens de Wereldhavendagen van 2019.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.