Hutchison Ports ECT Rotterdam

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa.

In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal, beide gelegen op de Maasvlakte.

Aan de basis van onze 24/7 dienstverlening staan twee deepsea-terminals, gevestigd op ideale locaties in Rotterdam. Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax liggen op de Maasvlakte direct aan de Noordzee en kennen geen beperkingen van sluizen of tij. Elke rederij is hier welkom met de allergrootste schepen. De ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal zijn bovendien het begin- en eindpunt voor een ongeëvenaard aantal Europese verbindingen via feeder, binnenvaart, trein en truck. Of het nu gaat om import of export: de meest efficiënte routes lopen via ECT.

European Gateway Services (EGS) maakt onderdeel uit van ECT. EGS biedt als intermodale dienstverlener rederijen, logistieke dienstverleners en verladers een geïntegreerd netwerk voor vervoer van en naar het Europese achterland aan.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.