Actief op

Combined Shape
Za. 2 Sep 2023
Bekijk programma

Midden in Rotterdam-Botlek produceert Huntsman in haar fabrieken grondstoffen voor ongeveer 170 verschillende producttoepassingen in de polyurethaanindustrie.

Bij Huntsman maakt niet de techniek maar de mens het verschil. Op de locatie in Rotterdam-Botlek werken ongeveer 350 medewerkers, dan wel in dagdienst als volcontinu. Van operators tot engineers, van laboranten tot ondersteunende staf. Huntsman Holland maakt deel uit van Huntsman Corporation, een Amerikaans chemieconcern met meer dan 7.000 medewerkers die wereldwijd op verschillende locaties, bij verschillende divisies, werkzaam zijn.

Jij ziet… een enorme installatie op een enorm terrein. Veel buizen, mensen in overalls die zelfverzekerd computers en apparatuur bedienen, enorme ketels en silo’s, vaten, eindeloos veel leidingen, trappen, afsluiters en kleppen.
Wij zien… de prachtige producten die we samen met onze leveranciers en afnemers ontwikkelen. De producten die wij leveren vormen de grondstoffen van isolatieschuim voor in en om het huis, schuim voor in een autostoel, bankstel of een skischoen. Maar ook het materiaal waarop je tomatenplanten kunt kweken, surfplanken of zelfs complete tennisbanen, de schoenzolen van je sneakers en het stuur in een auto hebben onze producten als basis.

In onze fabrieken werken we hard om deze grondstoffen voor de eindproducten van onze klanten veilig te produceren en te leveren met precies de juiste stevigheid, juiste flexibiliteit of het lichtste gewicht. Daarbij zijn we bovendien altijd op zoek naar manieren waarop we nóg veiliger kunnen werken, milieuvriendelijker kunnen produceren en transporteren. Kan het nog efficiënter en slimmer? Want onze klanten zijn veeleisend en wij zijn nooit zomaar tevreden. Zo zit elke dag vol uitdagingen.

Wij zijn Huntsman en daar zijn we trots op!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.