Holland America Line

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

Meerdere bestemmingen zien en toch maar één keer je koffer uitpakken?
Het kan met een cruise van Holland America Line. Of je nu van cultuur of natuur, luieren of lekker actief, strand of steden houdt een cruise is er voor iedereen. Vertrek gemakkelijk vanuit Rotterdam of Amsterdam naar o.a. Noord-Europa. Een cruise is de ultieme all inclusive vakantie. Je vaart (meestal) ’s nachts en overdag ontdek je elke dag een nieuwe bestemming.

Aan boord geniet van je van excellente service, zoals je hut die twee keer per dag aan kant wordt gemaakt. Laat je verrassen door getalenteerde zangers, dansers en musici van over de hele wereld. Geniet van een ongedwongen lunch bij het zwembad tot exotische Oosterse gerechten– aan boord heb je keuze te over. De ‘Culinary Council’, bestaande uit acht gerenommeerde chef-koks van wereldklasse, waaronder onze eigen 3 Michelinsterren chef Jonnie Boer, staat garant voor culinaire hoogstandjes.

Vervoer, accommodatie, eten (inclusief roomservice) én entertainment zijn allemaal inbegrepen. De voertaal aan boord is Amerikaans, echter is er altijd Nederlandssprekend personeel aanwezig, alsmede Nederlandstalige menu’s en dagprogramma’s en op geselecteerde cruises ook Nederlandse begeleiding met landexcursies.

Bezoek website

Bijzonderheden

  • De rederij werd in 1873 te Rotterdam opgericht als Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij en bestaat in 2023 maar liefst 150 jaar!
  • Anno 2022 zijn de 11 schepen jaarlijks goed voor zo’n 500 cruises naar 470 havens in 98 landen.
  • Het nieuwste schip is de Rotterdam, met ruimte voor 2.668 passagiers.
  • Lange traditie met het koningshuis, de Koningsdam is gedoopt door Koningin Maximá en de Rotterdam is gedoopt door Prinses Margriet.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.