Actief op

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
Bekijk programma

Het spektakel van de Wereldhavendagen duurt slechts 3 dagen. Bij HM Group beleven we het hele jaar de dynamiek van een wereldhaven. Daar zijn we trots op! Logisch dus, dat je ons ook treft op de 46e editie van dit fantastische evenement.

HM Group is een van de meest aansprekende logistieke dienstverleners voor de (zeevracht)expediteurs in de Rotterdamse haven. We doen eigenlijk alles wat je rondom de haven verwacht. Naast laden en lossen zijn we goed in ompakken, zending klaarmaken, containers uithalen en alle douaneformaliteiten die daarbij horen. We hebben vijf operationele afdelingen: Container Transport, Speciaal Transport, Container Freight Station, Customs en Stevedoring. En om voor de operationele afdelingen alles tot in de puntjes te verzorgen, hebben we ondersteunende professionele afdelingen Business Development, Finance, HR, IT, QHSE en Facility in huis.

Met 250 teamspelers die exact weten wat er van ze verwacht wordt, zetten we een stukje haven naar onze hand. De kernwaarden vakmanschap, betrokken, nieuwsgierig en plezier zitten in ons DNA. Dat merken klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats iedereen die bij ons als collega aan de slag gaat.

Kom tijdens de Wereldhavendagen kennismaken en vraag naar onze stageplekken, vacatures, opleidingsaanbod en doorgroeimogelijkheden. Want in een wereld die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, hoef ook jij niet stil te staan. We heten je van harte welkom in onze pagodetent aan de noordzijde van de Erasmusbrug.

Bezoek website

Bijzonderheden

Werken in de haven is met niets te vergelijken. Binnen de wereld van transport en logistiek zijn dan ook honderden begrippen gangbaar. Wil jij weten wat die betekenen? Wij hebben ze allemaal helder voor je uitgelegd.
https://www.logisticsglossary.com/nl/?ref=hooymeijer

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.