Hapo International Barges

Actief op

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Bekijk programma

Hapo International Barges B.V. is gespecialiseerd in het leveren van pontons, kraanschepen, zware machines en ander specialistisch materieel voor het bergen van scheepswrakken en off- of onshore operaties waarbij “heavy lift” onze kernvaardigheid is.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en Hapo exploiteert maritiem vastgoed in Rotterdam, Ridderkerk, ‘s-Gravendeel en Antwerpen. Hapo bezit een gevarieerde vloot van zware machines, hijskranen, pontons en kraanschepen die over de hele wereld worden ingezet. Al het materieel voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van onderhoud, wat resulteert in een betrouwbare en snel beschikbare vloot.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bergen en veilig recyclen van schepen, scheepswrakken, offshore-platforms en andere objecten. In diverse projecten is Hapo naar voren getreden en hebben wij het voortouw genomen om het beste eindresultaat te behalen. Hapo was bijvoorbeeld ook betrokken bij de berging van ‘Tricolor’ en containerschepen ‘MSC Napoli’, ‘MSC Nikita’ en ‘Rokia Delmas’.

Bezoek website

Bijzonderheden

Na succesvolle deelname aan de Wereldhavendagen 2019 met ons kraanschip de Missing Link, presenteert Hapo nu de elektrisch-hydraulische ringerkraan de PLM 15000E op de Wereldhavendagen 2022. Een kolos tot 91 meter hoog op een ponton van 100 meter lang en 33 meter breed!

Ons kraanschip zal drie dagen toegankelijk zijn voor het grote publiek: we zullen tekst en uitleg geven over de constructie, het hijsvermogen en de toegepaste technologie. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.