Gezamenlijke Brandweer

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

De Gezamenlijke Brandweer is een publiek/private incidentbestrijdingsorganisatie binnen het Haven- en Industriegebied van de gemeente Rotterdam en de woonkernen Rozenburg, Hoogvliet en Pernis. Wij zijn optimaal voorbereid op het bestrijden van (industriële) incidenten en beperken daarmee de materiële, financiële en milieuschade voor onze stakeholders. Alle 300 collega’s voelen passie voor hun werk en zijn betrokken bij hun klanten. Professionaliteit, transparantie en betrokkenheid vormen daarbij de pijlers van onze kwaliteit en succes.

Waarom de GB als werkgever?
Wat we doen, heeft alleen waarde als we altijd bijdragen aan het veiliger maken van ons bijzondere en uitdagende verzorgingsgebied. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en vinden het belangrijk dat jij dat ook doet. Zo maken we samen het verschil en hebben we impact op onze omgeving, de bedrijven en de inwoners van ons verzorgingsgebied.

We vinden het belangrijk dat medewerkers lekker in hun vel zitten. Wij maken ons sterk voor een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Een informele en open werkomgeving. Een werkomgeving waarin een flexibele en hybride manier van werken de standaard is.

Wil je meer informatie dan kun je ons vinden via www.gezamenlijke-brandweer.nl

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.