Gemeente Rotterdam

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Welkom in Rotterdam, de Maritieme hoofdstad van Europa. De regio Rotterdam, van de Tweede Maasvlakte tot Gorinchem is de thuishaven van het meest complete en competitieve maritieme netwerk ter wereld.

In een straal van 30 kilometer is alles aanwezig en dichtbij: industrie, verladers, rederijen, makers, financiers, verzekeraars, transport, grondstoffenhandelaren, scheepsbouwers maar ook hightech startups, gespecialiseerde opleidingen en innovatieve onderzoekscentra.

De stad en regio staan internationaal hoog aangeschreven omdat we durven pionieren, voortdurend innoveren en op alle niveaus talent hebben en blijven ontwikkelen.  Ook beschikken we in de regio over een uitgebreid aanbood aan maritieme opleidingen en onderzoekscentra op alle niveaus. De gemeente Rotterdam werkt samen met andere regionale overheden, het bedrijfsleven, de kenniswereld en brancheorganisaties aan het versterken van dit maritieme cluster.

Het Rotterdams scholingsfonds
De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. Het werk in de haven wordt steeds digitaler en duurzamer, en met een steeds grotere impact over de hele wereld. Interessant?

Het Rotterdams scholingsfonds biedt vouchers tot €2.500,- voor mbo/hbo & trainingen & cursussen om je om- of bij te scholen voor onder meer een beroep in de haven. Dus wil je aan de slag als chauffeur, procesoperator of monteur, neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie over scholingsvouchers.

Welkom in Rotterdam, de Maritieme Hoofdstad van Europa. Make it happen!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.