Flash garandeert toekomstgerichte connectiviteit in bedrijfs- en missiekritische werkomgevingen. Ons doel is het werken van professionals veiliger en gemakkelijker te maken met onze innovatieve communicatie en informatie oplossingen in alle vitale sectoren. Wij verbinden met technologische kennis bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier.

Ook dit jaar zorgt Flash dat de veiligheid voor bezoekers op verschillende locaties in de stad tijdens de Wereldhavendagen perfect is geregeld. Goede onderlinge communicatie is daarbij van levensbelang. Medewerkers en vrijwilligers moeten continu met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen, zeker nu onder de huidige COVID-19maatregelen. Naast traditionele portofoons levert Flash dit jaar ook Smart Com Smartdevices waarmee medewerkers zowel spraak- en datacommunicatie kunnen verzenden. Ze kunnen naast Push to Talk spraakberichten ook informatie zoals locatiebepaling, foto’s, video’s en documenten met elkaar delen. Zo wordt crowd management beheersbaar.

Als system integrator van communicatie en informatie oplossingen zorgen wij voor gegarandeerde kritische communicatie. Van het verhuren en onderhouden van portofoons tot het bieden van één integrale toepassing voor data, spraak en technologie. We zijn thuis in alle markten. Onze roots liggen in de Rotterdamse haven, daarom zijn we met recht een trotse partner van de Wereldhavendagen.

Flash levert al meer dan 25 jaar toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor organisaties en projecten die afhankelijk zijn van betrouwbare bedrijfs- en missiekritische communicatie. Daar staan we voor. Want om elkaar letterlijk op de meest cruciale momenten goed te verstaan, moet men elkaar eerst goed begrijpen. Dat vraagt om gegarandeerde kritische communicatie onder alle omstandigheden, 24/7 bereikbaarheid en perfecte dekking in het uitgebreide havengebied en de stad, zodat iedereen zorgeloos van dit unieke evenement kan genieten. Dat noemen wij de kunst van het verstaan.

Bezoek website

Andere activiteiten

 
Flash zorgt er voor dat de veiligheid van bezoekers op verschillende locaties in de stad tijdens de Wereldhavendagen perfect is geregeld - bekijk de film!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.