ExxonMobil is sinds 1891 aanwezig in Rotterdam. We verwerken olie voor producten die dagelijks gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld luiers, sportschoenen, oplaadkabels, make-up en middelen voor de zorg. Daarnaast maken we diesel voor vrachtwagens, kerosine voor vliegtuigen en smeermiddelen voor o.a. windmolens of machines.

De producten maken we in onze raffinaderij, chemiefabrieken en smeeroliefabriek. Hierbij is veiligheid van zowel de mensen als de installaties van het grootste belang. Er werken ongeveer 1600 eigen mensen en daarnaast vele aannemers en dienstverleners.

Onderhoud en technologie houden onze fabrieken bij de tijd; ze behoren tot de effici├źntste in hun soort. We werken hard om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Tegelijkertijd willen we betrouwbare en betaalbare energie blijven leveren en de bouwstenen voor veel producten waar we allemaal dagelijks van afhankelijk zijn. We richten ons op oplossingen die tijdens de gehele levensduur het minste CO2 uitstoten en die helpen om de emissies van klanten te verminderen.

Bezoek website

Bijzonderheden

ExxonMobil levert de Mobil smeerolie en de Esso brandstof voor het Formule 1 team van Wereldkampioen Max Verstappen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.