Royal Den Hartogh Logistics

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Den Hartogh Logistics is een toonaangevende logistiek dienstverlener. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1920 opgericht en gespecialiseerd in het wereldwijde bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie.

Den Hartogh heeft een netwerk met 50 eigen vestigingen in 27 landen. Het personeelsbestand bestaat uit meer dan 2200 medewerkers wereldwijd en het moderne materiaal omvat meer dan 25.000 tankcontainers, 6.000 droge-bulk containers, 300 tanktrailers en 675 trucks.

Bij Den Hartogh ben je zoveel meer dan een medewerker. Hier maak je deel uit van een team met ambitieuze mensen en zijn we continu bezig met creatieve logistieke oplossingen. Hier komen kennis, inzet, en werkplezier samen.

Onze cultuur is ons succes. Begonnen 100 jaar geleden als familiebedrijf, nog steeds een familiebedrijf. Dat is onze kracht. Net als in een familie doen we het samen en zetten we net dat stapje extra! Voor onze klanten en voor elkaar. Wij bieden een cultuur waar samenwerking, groei en kwaliteit op alle mogelijke manieren wordt gefaciliteerd/ondersteund. Wij geloven namelijk dat wereldwijde logistieke oplossingen vragen om teamwork.

Daarom zijn we een geweldige organisatie om bij te werken en een carrière op te bouwen

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.