Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Chemgas is marktleider in het vervoer van onder druk vloeibaar gemaakte gassen met zee- en binnenvaartschepen tot 3523 m3. Het is onze missie om als betrouwbare partner logistieke meerwaarde te bieden in het gastransport over water. Vanwege de diversiteit aan schepen zijn wij in staat om maatwerkoplossingen te bieden aan onze klanten. Doorlopend verbeteren wij onze prestaties op het gebied van veiligheid, milieu en techniek.

Vernieuwen en innoveren is de rode draad door onze geschiedenis en kenmerkt ons tot op de dag van vandaag. In de jaren ’60 vervoerde Chemgas als eerste vloeibaar gemaakte gassen (LPG) over de binnenwateren. Wij speelden hiermee in op de razendsnelle ontwikkeling van de petrochemische industrie in die tijd. Chemgas heeft zich ontwikkeld van een pionier in de gastankvaart op de Rijn tot de belangrijkste aanbieder van vloeibare gastransporten over de Europese binnenwateren. Met de unieke kruiplijncoasters is daarnaast sinds 1985 het vaargebied naar zee verder uitgebouwd.

Wij bouwen onze schepen in eigen beheer en zijn actief betrokken bij het ontwerpen van de schepen en de bouw. Hierbij maken wij onder meer gebruik van de grote kennis en ervaring die in de loop van het bestaan van Chemgas is opgebouwd. Onze actieve betrokkenheid bij de projecten zorgt ervoor dat wij ons kennisniveau weten vast te houden. Met onze moderne vloot streven wij altijd naar het hoogst haalbare: het kunnen blijven voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hun functie te kunnen uitoefenen. Door het aanbieden van opleidingen bevorderen wij de veiligheid aan boord van onze schepen. Ook verschaffen wij alle noodzakelijke veiligheidshulpmiddelen en stimuleren wij onze mensen om ervaringen met elkaar te delen. Met als ons ultieme doel: het uitsluiten van persoonlijke letsel en het beschermen van onze omgeving.

Bezoek website

Bijzonderheden

Wis je dat…:
– Wij al bijna 60 jaar bestaan?
– We weer druk bezig zijn met nieuwbouw, we gaan dit keer nieuwe binnenvaartschepen bouwen.
– Bijna al onze schepen slaan op een wind vanuit bepaalde gebieden over de hele wereld.
– Wij een speciale vrouwen hut aan boord hebben voor onze vrouwelijke collega’s aan boord.
– Het eigenlijk best bijzonder is dat er een gastanker ligt aan de kade, wil je weten waarom? Vraag het onze collega’s die aanwezig zijn

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.