C. Steinweg Group

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Steinweg, Join the club!

Kom op 1, 2 en 3 september langs bij Steinweg op de Willemskade. Een historische plek voor onze organisatie, want hier was ons hoofdkantoor gevestigd van 1913 tot 1991, voordat we naar de Waalhaven verhuisden. Wereldwijd is Steinweg al 175 jaar actief in meer dan 50 landen en we hebben 5500 fantastische collega’s in dienst. Je kunt ons onder andere vinden in Baltimore, Italië, Zuid-Afrika, Singapore, Oman, Dubai, Polen, Brazilië en natuurlijk Rotterdam.

Steinweg is een internationale logistieke organisatie die opslag, overslag, expeditie, chartering en andere logistieke diensten aanbiedt. Op strategische locaties over de hele wereld vind je onze kantoren, magazijnen en terminals. Daar verwerken onze deskundige en ervaren medewerkers de vracht van onze klanten met de grootst mogelijke zorg. Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg Group zijn de goederen van onze klanten in de beste handen.

Tijdens de Wereldhavendagen nemen we je mee de wereld van Steinweg in. Onze collega’s vertellen je graag wat wij doen en laten zien welke materialen er bij ons worden opgeslagen en vervoerd. En zoek je nog een baan? Dan ben jij bij Steinweg aan het goede adres. Join the club!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.