Botuwandelen

Actief op

Combined Shape
za. 4 & zo. 5 Sept
Bekijk programma

BoTu wandelen is een sfeervolle vereniging waarin plezier en gezelligheid centraal staat. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in het organiseren van wandeltochten. Onze leden zijn betrokken en vinden het vooral leuk om te wandelen en om zo nu en dan eens te helpen. Maar het gezamenlijk wandelen blijft het allerbelangrijkste. Wekelijks wandelen wij en komen door grote delen van Nederland en ontdekken zo weer veel van onze mooie natuur en de cultuur.

Alle wandelingen brengen je langs talrijke attracties. Je wandelt door de oude en her-ontwikkelde havengebieden van Rotterdam (met bijzondere architectuur) en door Oud Delfshaven. Afhankelijk van de gekozen afstand zie je; de Willemsbrug en Erasmusbrug, de wijken Feijenoord en Katendrecht. Het beroemde ss Rotterdam en de Wilhelminapier, met o.a. hotel New York. Verder de Veerhaven, de Euromast en het Lloydkwartier.

Heb je zin gekregen om eens te wandelen kom dan gerust eens een keer langs voor een proef wandeling. Je kunt je opgeven via onze website www.botuwandelen.nl

Doe mee: Kom in beweging!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.