Boskalis Nederland

Actief op

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Bekijk programma

Boskalis Nederland is specialist op land en water. Voor onze opdrachtgevers houden we Nederland veilig en bereikbaar. En we maken ons land groter en werken met de natuur. Dat doen we altijd met een innovatieve en duurzame oplossing.

Kennismaken en meer weten? Kom langs in onze tent. Of bij de Rijnhaven waar we momenteel  meewerken aan dit nieuwe stuk van de stad aan het water. Voor gemeente Rotterdam dempen we in de Rijnhaven een derde deel van de haven om plaats te maken voor woningen en een park. In voorbereiding daarop hebben we eerst de bodem gebaggerd.

Over Boskalis

Boskalis Nederland werkt aan infrastructurele projecten op land en water in Nederland. We zijn onderdeel van de internationale maritieme dienstverlener Koninklijke Boskalis Westminster N.V.  Onze kernactiviteiten zijn onder meer de aanleg en onderhoud van havens zoals bijvoorbeeld het verdiepen van de Nieuwe Waterweg en de aanleg van de Tweede Maasvlakte. We zijn actief in aanwinnen van land, bescherming van kusten en oevers en infrastructuur zoals aanleg en onderhoud van wegen en kunstwerken. We zijn trots op al onze projecten. En op onze mensen. Onze professionals gaan voor het beste resultaat en werken met het beste materieel. Op een veilige en duurzame manier.

Wil jij ook impact maken? We hebben vacatures voor tal van mooie functies voor starters en professionals. Je kunt ze vinden op https://werkenbij.boskalis.com

 

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.