Boluda Towage Europe

Boluda Towage is een maritiem bedrijf dat gepassioneerd is in het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie van 650 jaar. Met een grote vloot sleepboten biedt ze ‘sleepdiensten op maat’ in Europese havens. Boluda Towage richt zich op de behoefte en verwachtingen van haar klanten en vult deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.

Boluda Corporación Marítima werd opgericht in 1837. Het familiebedrijf begon haar havensleepactiviteiten in Valencia (Spanje) in 1920. Tegenwoordig is Boluda Towage een van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig en exploiteert een vloot van meer dan 300 sleepboten in 90 havens in 15 landen van Europa, de westkust van Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.

Boluda Towage Europe
Boluda Towage Europe biedt op maat gemaakte sleepdiensten in grote havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze havens zijn belangrijke knooppunten waar schepen van over de hele wereld hun lading en passagiers meenemen of komen ophalen voor verder transport.

Boluda Towage Europe valt onder Boluda Towage Group; een van de wereldleiders in maritieme dienstverlening. Het bedrijf is wereldwijd actief in 90 havens in 15 landen in Europa, de westkust van Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.

Bezoek website

Activiteit op Digital Port Day

 
Video van de binnenkomst van de HMM Algeciras in Rotterdam, het grootste containerschip ter wereld.
 
De havenhelden van Rotterdam. Bekijk de film van slepers Boluda Towage.
Met een grote vloot sleepboten biedt Boluda Towage Europa 'sleepdiensten op maat' in de haven van Rotterdam.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.