Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

De afgelopen decennia is onze industrie constant veranderd. We hebben onze klanten geholpen te groeien, te innoveren en daarmee bijgedragen aan een duurzame industrie met diensten zoals steigerbouw, rope access, isolatie, painting, en mechanisch onderhoud.

En sinds 1880 krijgen we dit samen voor elkaar. Met de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen binnen de industrie, lopen wij nu voorop. Vandaag de dag staan we sterker door samen te werken aan de grootste uitdagingen van deze generatie.

Kom jij hier ook onderdeel van uitmaken? Bij Bilfinger zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je bij ons aan de slag als aankomend steigerbouwer, isolatiemonteur, pijpfitter, lasser, industrieel vakman rope access of schilder waarbij je de kneepjes van het vak worden geleerd. Een vooropleiding heb daarbij niet (altijd) nodig, wel enthousiasme en een beetje handigheid. Ben jij er klaar voor om leiding te geven? Bij Bilfinger kan je in een sneltreinvaart doorgroeien naar projectleider als trainee.

Natuurlijk zoeken we ook ervaren vakmannen en operationeel leidinggevenden; wist je dat je bij Bilfinger mooie voorwaarden kan verwachten en een stabiele baan?

Bij Bilfinger sta je nooit stil; van vakopleidingen tot bijscholing, we zorgen ervoor dat jouw loopbaan een vogelvlucht neemt. Groei door en ontwikkel jezelf. Samen… bereiken we nieuwe hoogten.

Bezoek website

Bijzonderheden

Bilfinger heeft meer dan 1.900 medewerkers in Nederland en België, met 1.200 extra medewerkers via onderaannemers. Ze werken hoofdzakelijk in fabrieken en raffinaderijen van klanten in de procesindustrie. Klanten bevinden zich in heel Nederland en België, vooral in de havens van Antwerpen en Rotterdam. Het hoofdkantoor van Bilfinger is gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.