BCS Group – Boers Crew Services

Actief op

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
Bekijk programma

Vervoer van deur tot aan boord en vice versa, hotelovernachtingen, de gehele internationale papierwinkel of contact met de marechaussee en de Immigratie- en Naturalisatiedienst; waar het ook om gaat, onze ervaren crew change-experts faciliteren en organiseren het. Wij ontzorgen écht van a tot z, omdat wij tevens gespecialiseerd zijn in documenten zoals het Schengenvisum en Visa on Arrival èn in het verzorgen van COVID-gerelateerde zaken als PCR-testen, vaccinaties en verblijven in quarantainehotels. Onder meer planners, chauffeurs, financial controllers en IT’ers werken hard om de zeevarenden van onze klanten optimaal voorbereid op pad laten gaan en ze uiteindelijk ook weer goed en wel thuis te krijgen. Daarvoor zijn wij 24/7, altijd flexibel en betrouwbaar.  ‘Your Crew, Our People’.

Boers Crew Services bevindt zich midden in een groeifase. Met fysieke vestigingen in Schiedam, Antwerpen en Hamburg, en een verzorgingsgebied dat de gehele Noordzee bestrijkt, betekent het hard werken en optimaliseren. Maar ook een uitdagend takenpakket, waardering en geen dag die hetzelfde is.

Oog en oor houden voor elkaar en zorgdragen voor behoud van onze gemoedelijke werkcultuur vinden we overigens net zo belangrijk. Omdat wij geloven dat een goede werksfeer voor zowel onze klanten als eigen mensen het verschil maakt, bouwen we bijvoorbeeld voldoende gelegenheid voor ontspanning en teambuilding in. Wij maken werken in de maritieme dienstverlening tot een feest. Iedere dag weer.

Wil jij onderdeel worden van een groeiende organisatie? Een team van vakmensen versterken dat gezamenlijk optrekt in het belang van de klant? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina of er een functie openstaat die op jouw interesses en competenties aansluit. Ook open sollicitaties zijn altijd van harte welkom. Want kennis, ambitie en ervaring, daar weten wij wel raad mee!

Bezoek website

Bijzonderheden

BCS Group – beter bekend als Boers Crew Services – ontzorgt, internationale scheepsbemanning én hun rederijen om precies te zijn. Dit doen wij al sinds 1946, op basis van lokale kennis van zowel immigratieregels alsook maritieme infrastructuur. Met zo’n 80 vakmensen op onze werkvloer weten wij hoe optimaal te opereren in een branche die continu beweegt.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.