Alphatron Marine

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

JRC is een toonaangevende producent van maritieme elektronica, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van industrieconforme producten. Alphatron Marine is een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordigt grote industriële merken en is fabrikant van unieke aanvullende producten voor het JRC-portfolio.

Als integrator van navigatie- en communicatiesystemen lopen we voorop door een volledig assortiment AlphaBridge consoles aan te bieden in zowel standaard als aangepaste ontwerpen. Wij zijn wereldwijde partner voor service aan boord en aan wal, waar ook ter wereld. Met ons uitgebreide netwerk dat wereldwijd actief is, bieden we uitzonderlijke 24/7 service en snelle doorlooptijden aan onze klanten.

Met de volledige steun van Centers of Excellence in Tokyo, Rotterdam, Singapore en Houston, brengen de gecombineerde synergiën kwaliteit en innovatie voor eigenaren, operators en scheepswerven, waardoor de toekomst van oceaan-, offshore- en riviernavigatie opnieuw wordt gedefinieerd.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.