Alco Energy Rotterdam

Actief op

Combined Shape
Vr. 1 & Za. 2 Sep 2023
Bekijk programma

Als een van de eerste bedrijven in de Botlek Europoort laat Alco Energy Rotterdam zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn. Met bio-ethanol afkomstig uit maïs, groene CO2 geleverd aan glastuinbouw en veevoer gemaakt van reststoffen, zijn wij met recht een van de leiders van de energietransitie in de haven te noemen.

Zo’n 120 collega’s werken iedere dag hard samen om ons doel te halen: een volledig CO2-neutraal bedrijf vóór 2030. Onze processen worden continu verbeterd met aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Dit doen we met een lach op ons gezicht en vooral in een hecht team.

Studenten en werkzoekenden kunnen met ons kennismaken tijdens het MATCH | Career Event op vrijdag 1 september. Samen met andere potentiële werkgevers in het havengebied vertellen wij over carrièremogelijkheden en persoonlijke ervaringen. Alco Energy Rotterdam groeit, en wij zijn daarom regelmatig op zoek naar betrokken, nieuwe teamspelers voor verschillende functies die graag willen bijdragen aan de energietransitie.

Wil jij ons innovatieve bedrijf bezoeken? Op zaterdag 2 september verzorgen wij een leuke excursie, bestaande uit een korte presentatie en een interessante bustour over onze biochemische site. Bij belangstelling kun je je binnenkort hier inschrijven. Welkom bij Alco Energy Rotterdam!

Bezoek website

Bijzonderheden

Wist  je dat …

… een auto die volledig op onze bio-ethanol zou rijden, 95% minder fossiele CO2 uitstoot dan een auto die volledig op benzine rijdt?

… groene CO2 uit bio-ethanolproductie wordt gebruikt om potplanten en groenten duurzaam te laten groeien?

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.