ADM Europoort BV

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Archer Daniels Midland zet de kracht van de natuur in om de kwaliteit van jouw leven te verrijken. We zijn wereldwijd sterk in de verwerking van grondstoffen zoals soja, mais en graan voor de voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie.

We mede-ontwikkelen vleesvervangende producten en op plantaardige olie gebaseerde consumenten- en industriële producten.
Op onze locatie in Rotterdam Europoort verwerken we 24 uur per dag, 7 dagen per week sojabonen en raapzaad. Hiervan maken we diverse voedsel producten voor dier en mens.
Bij ADM Europoort zijn ruim 325 collega’s werkzaam in onze bulkterminal opslag, crush- en extractiefabriek, raffinaderij en soja-proteine-concentraat fabriek. Deze afdelingen worden ondersteunt door ons chemisch – en microbiologisch laboratorium, onderhoud- en SHEQ-afdeling. Op ons kantoor werken medewerkers voor onze logistieke afdeling, de administratie en de procesautomatisering.

We zijn er trots op dat ADM Europoort een van de grootste fabrieken van ADM wereldwijd is en als doorvoer locatie in Rotterdam cruciaal is voor onze partners en andere fabrieken in Europa.

Kom kijken bij onze stand en beleef in VR modus een tour over onze bulkplant.
Raad jij hoeveel bonen er in onze koffer zitten dan win je duurzame prijzen!
Natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding later deze maand wanneer je overweegt om bij ons te komen werken.

Kijk voor meer informatie alvast op www.adm.com of onze Linkedin pagina.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.