ADM Europoort B.V.

Actief op

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Bekijk programma

Archer Daniels Midland zet de kracht van de natuur in om de kwaliteit van jouw leven te verrijken. We zijn wereldwijd sterk in de verwerking van grondstoffen zoals soja, mais en graan voor de voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie.

We mede-ontwikkelen vervangers van vlees en op aardolie gebaseerde consumenten- en industriële producten.

Op onze locatie in Rotterdam Europoort verwerken we 24 uur per dag 7 dagen per week sojabonen en raapzaad. Hiervan maken we diverse voedsel producten voor dier en mens.

Bij ADM Europoort zijn ruim 325 collega’s werkzaam in onze bulkterminal opslag, crush- en extractiefabriek, raffinaderij en soja-proteine-concentraat fabriek. Deze afdelingen worden ondersteunt door ons chemisch – en microbiologisch laboratorium, onderhoud- en SHEQ-afdeling. Op ons kantoor werken medewerkers voor onze logistieke afdeling, de administratie en de procesautomatisering.

We zijn er trots op dat ADM Europoort een van de grootste fabrieken van ADM wereldwijd is en als doorvoer locatie cruciaal is voor onze partners en andere fabrieken in Europa.

Kom kijken bij onze stand, zie wat wij maken met de soja bonen die er liggen en raad hoeveel bonen er in onze koffer zitten.

Win leuke duurzame prijzen en maak kennis met ADM!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.