Ontdek geheimen van de Wereldhavendagen nu ook met een app!

De Wereldhavendagen bestaan uit zoveel events, maar wat moet je nu echt zien? In de MUST SEE app heeft de Wereldhavendagen in samenwerking met MUST SEE een overzicht gemaakt van een aantal hoogtepunten en leuke verborgen events. In de app zie je doormiddel van je gps-locatie exact waar wat te doen is en op welke tijden. Met bewegende beelden, foto’s en tekst wordt uitleg gegeven over de diverse hoogtepunten.

Augmented Reality
Op diverse plekken rondom de Erasmusbrug, Kop van Zuid en Parkkade heeft de MUST SEE redactie de verborgen plekken zichtbaar gemaakt in Augmented Reality (AR).
Zo zitten er achter de bolders op de Wilhelminakade een verborgen verhaal die je alleen kunt ontdekken met AR. Zo kun je bijvoorbeeld een oude anker opslagplaats zien in AR en een oud scheepswrak van vroeger in AR.

MUST SEE app
Met de MUST SEE app mis je nooit meer iets leuks in Rotterdam. De app kun je instellen op jouw persoonlijk voorkeuren. Loop je in de buurt van een locatie die jij interessant vind dan krijg je een pusberichtje op je telefoon. Doormiddel van foto’s, tekst en video’s kun je dan bepalen of de locatie echt iets is voor jou.

De Wereldhavendagen zijn voor MUST SEE uiteraard een Must! Dus vind je vanaf 2 september in de MUST SEE app alle hoogtepunten van de Wereldhavendagen. Zet in de app het filter ‘Wereldhavendagen’ aan en je vindt alle hotspots.

De app is zowel in de appstore als in de playstore te vinden onder must see.