Ontdek de haven van heel dichtbij met Spido

De Rotterdamse Rederij Koninklijke Spido BV is in 1919 opgericht als havendienst om werknemers en andere passagiers naar op stroom liggende schepen te vervoeren. In de jaren 20 en 30 begon men met het organiseren van rondvaarten en al snel werd dat de belangrijkste activiteit. Inmiddels bestaat Spido al ruim 100 jaar en is het een begrip in Rotterdam.

Stap aan boord van de moderne vloot van Spido en ontdek de Rotterdamse haven van heel dichtbij. Je vaart mee langs immense containerschepen, drijvende kranen en stapels kleurrijke containers.

Tijdens onze havenrondvaart van 75 minuten (of de uitgebreide havenrondvaart van 2,5 uur) krijg je een unieke kijk in de grootste zeehaven van Europa met altijd een fotogeniek uitzicht op de skyline of de havens. Schiet de mooiste plaatjes van de bedrijvigheid in de Waalhaven, afmerende schepen aan de Lloydkade en snelle watertaxi’s die voorbij racen.

Naast havenrondvaarten bieden we ook dagtochten aan naar pittoreske bestemmingen als Willemstad en natuureiland Tiengemeten. Elke dinsdag en zondag in augustus kan je meevaren naar een nieuw stukje Nederland: de Tweede Maasvlakte. Daarnaast zijn er regelmatig thematochten zoals de High Wine Cruise en de Sunset Cruise. De voltallige vloot van zes luxe schepen is ook zeer geschikt voor een diversiteit aan evenementen.

Vaar snel een keer mee met dit Rotterdamse icoon en geniet van het uitzicht op de innovatieve havens met de Rotterdamse skyline als adembenemend decor.

Meer informatie of direct boeken!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.