MOMO Fabrique 2020

Omdat er door de pandemie geen reguliere festivals kunnen plaatsvinden, organiseert Motel Mozaïque dit jaar het tweedaagse festival MOMO Fabrique in de vorm van een route op het bijzondere terrein van AVL Mundo. Op 5 en 6 september 2020 treden op deze route onder meer YĪN YĪN, S10 en Meetsysteem op tussen de gigantische werken van vermaard kunstenaar Joep Van Lieshout.
Tijdens MOMO Fabrique worden de bezoekers op een coronaproof-wijze verleid en begeleid naar een bijzondere locatie in de haven, waarbij optredens plaatsvinden van Nederlandse acts die veelal op MOMO Festival in april 2020 zouden staan.

De bezoeker wordt meegenomen door de verschillende bijzondere ruimtes op het terrein van AVL Mundo. In een coronaproof samenstelling krijg je alle ruimte om het bijzondere programma van MOMO Fabrique 2020 te ontdekken. Van een ligconcert tot spoken word en van een rondleiding in de voedseltuin tot meeslepende live-muziek.
Per dag zijn er vier tijdvakken die de ontdekkingsroute door AVL Mundo zullen begaan. De start van deze routes zijn om 13.30, 14.30, 15.30 & 16.30 uur. Na deze bijzondere route is er tot 22.00 uur genoeg ruimte om te genieten van een hapje en een drankje in de Beeldentuin.

Kijk voor meer informatie en tickets op https://motelmozaique.nl/fabrique/

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.