Maritiem Aannemingsbedrijf Simon B.V.

Het in 1922 opgerichte Simon B.V. is een veelzijdige maritieme aannemer gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven. Simon B.V. beschikt over grote kennis en expertise op het gebied van onderhoud, realisatie en reparatie van kademuren, dukdalven, beschoeiingen en metaalconstructies. Met eigen multifunctionele kraan- en werkschepen werkt het bedrijf aan steigers en remmingwerken van hout, staal en gewapend beton.

Het vorig jaar opgeleverde pand beschikt over een eigen zagerij. Hier worden, met name maar niet alleen, de nieuwe en gerecyclede hardhoutsoorten Azobé en Basralocus, voorzien van FSC® keurmerk, duurzaam en milieuvriendelijk verwerkt tot steigers, wrijfstijlen, gordingen en palen.

Naast het leveren en verwerken van hardhoutproducten is Simon B.V. met een staalwerkplaats uitgerust om diverse metaalconstructies, waaronder trappen, bolders, hekwerken en bruggen op maat te maken en te fabriceren.

Door het in eigen hand hebben van meerdere disciplines binnen de waterbouw kan Simon B.V. snel een goed totaalproduct afleveren. Behalve inhoudelijke vakkennis dragen de no-nonsense mentaliteit en korte lijnen hier aan bij.

Ontdek nog meer over Simon B.V.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.