Kom jij ons MariTeam versterken?!

Vanaf juni zijn wij op zoek naar twee stagiaires die helpen de Wereldhavendagen Rotterdam te organiseren!
Het gaat om de volgende twee vacatures die open staan:
• Stagiair communicatie Wereldhavendagen
• Stagiair kernteam Wereldhavendagen

In totaal werken bij de Stichting Wereldhavendagen vijf medewerkers. Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen.
Je maakt de drukke, hectische periode in de maanden voor het evenement mee en beleeft op een bijzondere wijze het evenement aan de organisatiekant.

Stagiair kernteam, wat voor iemand ben jij ?
Je werkt accuraat, hebt organisatietalent en kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding.
Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is gewenst. Klik hier voor de vacature: Vacature stage kernteam 2019

Stagiair communicatie, wat voor iemand ben jij ?
We zijn op zoek naar een jong talent dat zich herkent in (een groot deel van) onderstaande trefwoorden:
marketing-/communicatiestudent, creatief, doener, goed gevoel voor taal en beeld, communicatief vaardig, goede schrijfvaardigheid in het Nederlands, secuur, affiniteit met de Wereldhavendagen, de haven en/op Rotterdam, design-vaardigheiden (bijvoorbeeld InDesign en Photoshop), overzicht kunnen houden en paar stappen vooruit kunnen denken, passie voor verhalen vertellen en enthousiast. Klik hier voor de vacature: Vacature stage communicatie 2019

Wil jij aan de slag en het team versterken?
Lees dan snel de volledige vacature(s) en stuur je CV met motivatiebrief op!