Kleuropkleding voorziet Wereldhavendagen met mooie kleding!

Kleuropkleding.nl heeft het team van de Wereldhavendagen voorzien van een mooi vest en polo met logo’s om herkenbaar aanwezig te zijn tijdens het aankomende weekend.

Wie is kleuropkleding?

Kleuropkleding.nl is gevestigd in Leiden en opgericht in 2005. Sinds 2011 hebben wij een sterk en kwalitatief imago opgebouwd op het gebied van textieldrukken, borduren en het bedenken van creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Vandaag de dag dienen wij een uitgebreide reeks klanten over heel Nederland en daarbuiten.

Hierdoor is kleur op kleding geëvolueerd naar een volwaardig en vooraanstaand full-service bureau. Door onze ambitie worden wij elke dag opnieuw een ervaring rijker en gaan een nieuwe groeifase in. Dit uiteraard om onze kwaliteit blijvend te verbeteren en steeds creatiever te worden. Hierbij staan 3 keywords centraal: Identiteit – Uniformiteit en Herkenbaarheid.

Dat betekent een zeer hoge kwaliteit, gekoppeld aan een flexibele en snelle werkwijze tegen een marktconforme prijs. Dit maakt kleur op kleding een zeer gewaardeerde speler in de markt!
Als uw trusted advisor, garanderen wij dat de digitale drukproef of sample die u goedkeurt gelijk is aan het afgewerkte product dat u ontvangt. Met ervaren en creatieve mensen begeleiden we u graag van het eerste idee tot de volledige uitwerking van het door u gekozen concept.

De garantie van topkwaliteit zit bij ons ingebakken in elke stap van het productieproces. Het gaat immers over de kwaliteit van uw merk en visibiliteit. kleur op kleding is een 100% Nederlands bedrijf en goed bereikbaar in de randstad en duin en bollenstreek. Bovendien staan we erop volgens de meest moderne ecologische standaarden te werken. Zowel het gebruik van textiel, inkt en de verwerking van ons afval houden we groen!

* Dit is een gesponsored newsitem.