Kick-off Wereldhavendagen op 2 april gaat niet door

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in Nederland geven wij gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om evenementen met meer dan honderd personen af te lassen. Helaas kan de Kick-off van de Wereldhavendagen op 2 april a.s. niet plaatsvinden. Deze beslissing is gisteren samen met de Koninklijke Marine naar aanleiding van de huidige berichtgeving gemaakt.

Wij proberen een nieuw moment te vinden om de Kick-off alsnog te laten plaatsvinden. Gezien de huidige ontwikkelingen kunnen wij daar op dit moment nog niets over zeggen. Wij houden je op de hoogte of en wanneer deze gaat plaatsvinden. Mocht deze uiteindelijk niet kunnen plaatsvinden, dan informeren wij je uiteraard over de plannen voor de Wereldhavendagen 2020 op een andere manier.

Neem contact met ons op bij vragen over de Kick-off, deelname aan de Wereldhavendagen of andere vragen.

De Kick-off is een jaarlijks evenement voor partners en relaties van de Wereldhavendagen waar de plannen voor de nieuwe editie onder de aandacht worden gebracht. Deze wordt in samenwerking met de Koninklijke Marine georganiseerd in de Van Ghentkazerne in Rotterdam.