In de stad

Haven en stad worden ook dit jaar weer met elkaar verbonden door het onderdeel Wereldhavendagen in de stad. In de binnenstad van Rotterdam is het Maritiem Weekend goed voelbaar. De Wereldhavendagen vindt plaats in het weekend van 7, 8 & 9 september en trekt jaarlijks gemiddeld 400.000 bezoekers.

Voor Rotterdamse ondernemers is het wederom mogelijk om zich aan te sluiten bij de Wereldhavendagen! Lift mee op het succes van de Wereldhavendagen en neem een ‘Wereldhavendagen toolkit’ af, die het best bij jouw onderneming past. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat de gehele binnenstad een maritieme sfeer ademt tijdens dit Rotterdamse evenement. Bij afname van een ‘Wereldhavendagen toolkit’ word je genoemd op de mediakanalen van Stichting Wereldhavendagen. Download de infographic voor meer informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om een kwalitatieve actie op te zetten in samenwerking met Stichting Wereldhavendagen. ‘De kwalitatieve actie moet zorgen voor een verbinding tussen haven en stad en tweeledig leiden tot activatie. Zo moet de actie van de ondernemer in de stad zorgen voor het motiveren van een bezoek aan de Wereldhavendagen en zorgen voor een relatie tussen bezoeker en ondernemer, door bijvoorbeeld de stijging van verkoop en terugkerende bezoekers. De kwalitatieve actie moet (in ieder geval) doorgevoerd worden in het weekend van 7, 8 en 9 september 2018 en zichtbaar gelinkt worden aan de Wereldhavendagen (door middel van communicatieve uitingen).’

Enkele voorbeelden van kwalitatieve acties in het verleden:

  • Wereldhavendagen tompouce in samenwerking met HEMA
  • Het zetten van haventattoos in samenwerking met Bont & Blauw Tattoo
  • Maritieme vossenjacht op de kinderafdeling in samenwerking met De Bijenkorf Rotterdam
  • Haven speurtocht in samenwerking met Miniworld Rotterdam

Heb je interesse om gezamenlijk met Stichting Wereldhavendagen een kwalitatieve actie op te zetten? Neem dan contact op met Erik Schilderman via 06-81242061 of er.schilderman@wereldhavendagen.nl.