Hutchison Ports ECT Rotterdam

Vier van de nieuwe 24.000 TEU klasse containerschepen, de grootste ter wereld, van rederij HMM hebben Rotterdam reeds aangedaan en een aantal komen binnenkort nog bij de ECT Delta terminal aan tijdens hun maiden voyage. Naast de indrukwekkende afmetingen met een lengte van 400 meter en een breedte van 61 meter, zijn het volgens de rederij HMM ook milieuvriendelijke en uiterst efficiënte schepen.
Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.

Vanaf het allereerste containerschip dat in 1966 Europa bezocht, dus al ruim 50 jaar, is ECT leidend in containeroverslag. Steeds vooruitkijkend en -denkend om voor haar klanten verdere groei mogelijk te maken. Zowel aan de zeezijde als aan de landkant, altijd met visie.

Waar anderen grenzen zagen, ging ECT over die grenzen heen en ontwikkelde de Maasvlakte tot hét centrum van de Europese containeroverslag. Nog steeds is het ECT’s ambitie continu voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen die de service en performance verder verbeteren.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.