Geïnteresseerd in de innovaties in de haven van Rotterdam?

Geïnteresseerd in de innovaties in de haven van Rotterdam? Kom 6-september vanaf 17:00u naar Venture Café Rotterdam & get energized voor de Wereldhavendagen!

Op donderdag 6-september host Venture Café Rotterdam een speciale editie rondom maritieme innovatie, als opwarmer voor de Wereldhavendagen. Verwacht een interactieve challenge van de Zeehavenpolitie, sessies gehost door IBM over hoe ze de routes van schepen in de haven optimaliseren, een Virtual Reality experience door Warp en je kunt zelf even kapitein van een schip zijn dankzij VSTEP Simulation, Plus: veel startups zijn aanwezig om te laten zien wat zij doen om impact te maken in en rond de haven van Rotterdam! Ook zal er een groot netwerk aan maritieme young professionals en studenten aanwezig zijn vanuit Youngship Community en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Over Venture Café Rotterdam

Venture Café is dé plek in Rotterdam die startups, scale-ups en talent verbindt aan corporates, overheid en investeerders om innovatie en groei te stimuleren. Dat gebeurt elke donderdag van 17:00-20:00 op hun prachtige locatie op de vierde verdieping van het Groot Handelsgebouw.

Op de hoogte blijven van het volledige programma van 6-september? Schrijf je in voor dit event.

Wanneer: donderdag 6-september van 17:00-20:00u

Locatie: Venture Café Rotterdam, Stationsplein 45, A4.004, 3013 AK Rotterdam (4e verdieping Groot Handelsgebouw)

Entree is gratis.

* Dit is een gesponsord artikel.