Flash Private Mobile Networks levert portofoons en cameramasten aan Wereldhavendagen

In het eerst weekend van september vinden de jaarlijkse Wereldhavendagen plaats. Ook deze keer verzorgt Flash de communicatie van het event, bestaande uit 70 Motorola portofoons met accessoires, 2 basisposten en 1 repeater. Daarnaast levert Flash een tweetal Flash Smart Eye-cameramasten voor 24/7 camerabewaking en ten behoeve van crowd control.

De Wereldhavendagen zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Rotterdam. Het doel van het jaarlijks terugkerende event is om de band tussen de haven, de stad en haar natuurlijke achterland te verstevigen. Bij een event met ruim 400.000 bezoekers is communicatie van levensbelang. Medewerkers en vrijwilligers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen. Radiocommunicatie maakt het mogelijk dat medewerkers, vrijwilligers, toeleveranciers en productie met elkaar kunnen communiceren.
Veiligheid, overzicht en efficiency

Sabine Bruijnincx, directeur van de Wereldhavendagen: “Radiocommunicatie garandeert de bereikbaarheid. Het biedt bovendien voordelen op het gebied van efficiency. Met radiocommunicatie kan er rechtstreeks worden gecommuniceerd met een hele groep. Het creëert automatisch meer overzicht in de communicatielijnen”.

* Dit is een gesponsord artikel.