Festival TV bij Open Rotterdam

Zoals ieder jaar doet OPEN Rotterdam weer uitgebreid verslag van de Wereldhavendagen, hét evenement waarin de Rotterdamse haven in de spotlights staat. Dit jaar vindt het evenement door corona voornamelijk online plaats. In samenwerking met de Wereldhavendagen doet Open Rotterdam via de eigen digitale kanalen verslag van het grootste Rotterdamse evenement van het jaar.

In aanloop naar het scholenprogramma ‘De haven komt naar je toe’, zendt OPEN Rotterdam twee afleveringen uit van onze serie ‘Port Stories’. Daarin kom je meer te weten over de Rotterdamse haven en het beheer van het waterpeil in de stad. De eerste aflevering verschijnt woensdag op onze digitale kanalen. Vrijdag kun je aflevering 2 bekijken. Je vindt de afleveringen terug op de pagina van Open Rotterdam.

We zijn er live bij!
Naast onze serie ‘Port Stories’ doen we op vrijdag 4 september live verslag van het scholenprogramma. Zo zijn we aanwezig bij een duiktanker, volgen we de havenpolitie en volgen we een rondleiding op zeilschip De Eendracht in Delfshaven. Zo kunnen Rotterdammers de Wereldhavendagen toch volgen. We doen verslag op Facebook, Twitter en Instagram. Houd onze digitale kanalen dus goed in de gaten!

Festival TV
Op 4, 5 en 6 september zenden we een programmering uit van drie afleveringen Festival TV over de Wereldhavendagen. Elke dag blikken we in een nieuwe aflevering terug op de hoogtepunten van de afgelopen jaren. Het programma is te zien op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live).

04/09: Wereldhavendagen | FESTIVAL TV | Afl.1 14:00 + 21:00 
05/09: Wereldhavendagen | FESTIVAL TV | Afl. 2 14:00 + 20:00
06/09: Wereldhavendagen | FESTIVAL TV | Afl. 3 14:00 + 20:00

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.