Meest gestelde vragen

Algemeen

Nee, de Wereldhavendagen gaat helaas niet door. Wij beraden ons momenteel wel over hoe we juist in deze lastige tijd de Rotterdamse haven toch in het zonnetje kunnen zetten.

In verband met het coronavirus gelden er diverse beperkingen, waaronder een verbod op grote evenementen tot 1 september. Ondanks dat het weekend van de Wereldhavendagen vooralsnog buiten dit verbod valt, achten wij het niet realistisch om een groot publieksevenement te organiseren.

Met inachtneming van de beperkingen die momenteel en waarschijnlijk straks gelden, is het niet realistisch dat we de Wereldhavendagen kunnen laten plaatsvinden op de manier die onze deelnemers en bezoekers van ons mogen verwachten.

We beraden ons momenteel over andere mogelijkheden om de Rotterdamse haven in deze lastige tijd alsnog in het zonnetje te zetten.

We onderzoeken momenteel de mogelijkheden.

We streven ernaar eind mei meer bekend te hebben.

Wil jij als eerste updates ontvangen van de Wereldhavendagen? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter en schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan op de homepage) en houd de website in de gaten.