Wereldhavendagen Dagcruise P&O Ferries

Type Vaartochten
Duur 6 uur
Prijs vanaf € 60,00
Vertrekplaats Let op: vertrek vanaf Europoort havennummer 5805
Reisinformatie Eigen vervoer

Kom aan boord voor een kijkje op het schip van P&O Ferries en vaar mee naar het centrum van Rotterdam. Een geweldig ‘dagje uit’ voor jong en oud!

Het schip vaart vanaf de kade in de Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar het centrum van Rotterdam tot aan de Erasmusbrug. Onderweg zullen onze nautische speakers je van alles vertellen over wat er onderweg te zien is. Aangekomen in Rotterdam zal het schip in samenwerking met de diverse ‘nautische dienstverleners’ een mooie demonstratie laten zien.

Programma:
09.00 – 10:00 Inchecken Europoort P&O Ferries Terminal
11:00 Vertrek vanuit Europoort
13:00 Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)
14:15 Vertrek Erasmusbrug
16:15 Aankomst in Europoort (Let wel, dit tijdstip kan variëren)

Tip! Vergeet geen geldig paspoort of ID mee te nemen!

Aan boord is er van alles te doen. Doe je inkopen in de shops, neem een bakje koffie met appeltaart, ga heerlijk lunchen en geniet van live muziek onder het genot van een lekker drankje. Er zijn tevens diverse hutten opengesteld ter bezichtiging, je kunt heerlijk ronddolen over het schip en vanaf het helikopterdek heb je het beste uitzicht van de wereld over de Rotterdamse haven.

Je dient op eigen gelegenheid naar P&O Ferries Terminal af te reizen. De parkeerplaats bij P&O Ferries Terminal in Europoort is gratis. Let op, er is geen openbaar vervoer naar de terminal. Het adres is: Luxemburgweg 2, 3198 LG, Europoort, Nederland. Het havennummer van P&O Ferries is 5805.

Het is niet mogelijk om in Rotterdam centrum om aan/van boord te gaan.
Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.
Algemene voorwaarden van PO Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op www.poferries.com.

* verplichte keuze bij de buffetlunch uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur. 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.